Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2010

DanceRadioGlobal: V.3 – Advanced Electronic Music νέο website

Ένας από τους πιο σημαντικούς και διάσημος σε διεθνές επίπεδο διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός καλωσορίζει τους επισκέπτες του με ενθουσιασμό σε μια νέα εποχή.

Το DanceradioGlobal ξεκίνησε το ταξίδι του στον άγνωστο κόσμο του διαδικτυακού ραδιοφώνου κάτω από το όνομα Danceradio.gr με μεγάλη επιτυχία, αναγνώριση και σεβασμό από τους φαν της ηλεκτρονικής μουσικής κουλτούρας σε ολόκληρο τον κόσμο. Αργά αλλά σταθερά κατάφερε να κτίσει ένα δυνατό και πιστό ακροατήριο που τοποθέτησε το Danceradio μίλια μακριά μπροστά από τους ανταγωνιστές του. Ξαφνικά το όνειρο κάποιων «τρελών» ελλήνων φαν της ηλεκτρονικής μουσικής, έγινε σε μικρό χρονικό διάστημα το πιο καυτό σημείο συνάντησης των φανατικών και όχι μόνο της ηλεκτρονικής μουσικής.

Το Danceradio.gr ξεκίνησε έχοντας ένα stream για όλα τα αγαπημένα είδη της ηλεκτρονικής μουσικής αλλά πολύ γρήγορα ανέπτυξε την αναγκαία τεχνολογική υποδομή για να προσφέρει διαφορετικά streams για electronica,progressive,chill out και trance. Το trance stream είναι το πιο επιτυχημένο αφού κερδίζει και το μεγαλύτερο αριθμό ακροατών. Αυτό το γεγονός αποκαλύπτει την επιτυχία και την διεισδυτικότητα της trance μουσικής σε παγκόσμιο επίπεδο. Το Danceradio.gr επίσης ανέβασε την ποιότητα του streaming από 160 kbps στα 192 kbps προσφέροντας την υψηλότερη ποιότητα ήχου για διαδικτυακό ραδιόφωνο.

Με την καινούργια επωνυμία και ανανεωμένη διάθεση η ομάδα του αγαπημένου σας ραδιοφώνου εισέρχεται στην επομένη φάση που θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα για τους δημιουργούς του αλλά ακόμα πιο υπέροχη για τους ακροατές και τους επισκέπτες τις ιστοσελίδας μας. Σχετικά με τα streams στην καινούργια αυτή εποχή το DanceRadioGlobal αποφάσισε να λειτουργήσει τρία διαφορετικά streams που θα είναι πιο λειτουργικά και που ανταποκρίνονται στις καθημερινές ραδιοφωνικές συνήθειες των ακροατών του. Το μεγαλύτερο και πιο επιτυχημένο είναι το Electronica Stream που συνδυάζει ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε house, tech-house, progressive και trance radio shows από τοπικούς Έλληνες djs και πολλά από τα πιο καυτά ονόματα της μουσικής βιομηχανίας όπως τα επίσημα show της Vandit records: Vandit Knights, Black Hole recordings radio show, High Contrast radio show, Sander van Doorn, Blake Jarell, Jerome Ismae, Manuel Le Saux, Ferry Tayle, Andy Duguid, Filo & Peri, Suzy Solar, First State, Johan Gielen, Daniel Wanrooy, Eddie Halliwell, tyDi, Ronald Van Gelderen και πάρα πολλοί άλλοι. Εάν θέλετε να δείτε την πλήρη λίστα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας.

Το δεύτερο και το πιο επιτυχημένο stream όπως αυτό ψηφίζεται από την καθημερινή επίσκεψη των ακροατών μας είναι το chill-out stream το οποίο λειτουργεί εντελώς αυτόνομα με τον ειδικό υπεύθυνο που προγραμματίζει τα show και σας προσφέρει την κατάλληλη μουσική να ξεκουραστείτε και να σερφάρετε με ειρήνη και αρμονία. Τέλος, το DanceRadioGlobal ίδρυσε το mainstream stream για πιο εμπορικά και mainstream shows. Αυτό το stream είναι στο ξεκίνημα του και είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα γίνει ακόμα πιο αγαπητό όπως δείχνουν τα έως τώρα σημάδια. Φυσικά το DanceRadioGlobal δεν είναι απλά ένας ακόμα ραδιοφωνικός σταθμός όποιος διατηρεί μια απλή ιστοσελίδα με κάποιες πληροφορίες για το σταθμό και τους djs, η ακόμα δεν είναι απλά μια ιστοσελίδα forum όπως έχουν άλλα ραδιόφωνα. Επειδή θέλουμε να προσφέρουμε πάντα «κάτι» περισσότερο από τα υπόλοιπα διαδικτυακά ραδιόφωνα αποφασίσαμε να επαναλανσάρουμε τις ιστοσελίδες μας. Το καινούργιο ανανεωμένο look μπορείτε να το γευτείτε στην ιστοσελίδα που εγκαινιάζετε αυτή την εβδομάδα για το trance channel. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας όλες τις τελευταίες εξελίξεις από την trance μουσική σκηνή με αναφορές στις τελευταίες κυκλοφορίες, επίκαιρες συνεντεύξεις με αγαπημένους djs και καλλιτέχνες σχετικά με τα νέα τους σχέδια και φυσικά με νέα γύρω από την μουσική τεχνολογία και παραγωγή αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι μια «φτιάξτο μόνο σου κουλτούρα» D.Y.I. η οποία για να μένει ζωντανή θέλει να τροφοδοτείτε συνέχεια με νέα ταλέντα που θα συνθέτουν κομμάτια με νέες ενδιαφέρουσες ιδέες και ήχους.

Επίσης η πολύ ανανεωμένη ιστοσελίδα μας θα προσφέρει βίντεο με αποκλειστικό υλικό με συνεντεύξεις διάσημων djs & παραγώγων αλλά και με βίντεο από ζωντανές εμφανίσεις και μουσικά βίντεο κλιπ που είναι δύσκολο να τα βρει κάποιος συγκεντρωμένα σε ένα μέρος. Θα ήταν παράλειψη να μην προσφέρουμε την δυνατότητα στους φανς να επικοινωνήσουν με άλλους φανς μέσω του φόρουμ, blog και να γίνουν μέλη της πολύ επιτυχημένης ιστοσελίδας μας στο facebook.

Η ομάδα του Danceradioglobal είναι πολύ ενθουσιασμένη επειδή η καινούργια ιστοσελίδα είναι απλή και φιλική προς τους χρήστες . Ανοίγει πιο εύκολα και γρήγορα και είναι παρά πολύ λειτουργική στην πλοήγηση της. Το σημαντικότερο είναι ότι θα ανανεώνετε συχνά ώστε να παρουσιάζει πρώτη όλες τις τελευταίες εξελίξεις για τα αγαπημένα είδη της ηλεκτρονικής μουσικής. Εάν όλα αυτά δεν σας φαίνονται ήδη αρκετά το DanceRadioGlobal μελετά με προσοχή τα επόμενα βήματα του που θα είναι η ανάπτυξη του σε άλλες χώρες με τοπικά παραρτήματα όπως Δανία, Μέση Ανατολή και Κύπρος. Η ιδέα είναι η ιστοσελίδα να αποκτήσει τοπικό χρώμα και να αφορά όσο το δυνατόν περισσότερους φανς που θα ενημερώνονται για όσα συμβαίνουν στην τοπική σκηνή της ηλεκτρονικής μουσικής. Εάν θα θέλατε να έρθετε σε επαφή με την ομάδα του DanceRadioGlobal για να μας βοηθήσετε να οργανώσουμε την τοπική ιστοσελίδα για την χώρα σας στην γλώσσα σας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε ώστε να αναπτύξουμε το όνειρο μας και να το μοιραστούμε μαζί σας: info@danceradioglobal.com

Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε αυτό το δελτίο τύπου για ώρες αλλά τίποτα δεν θα σας πείσει περισσότερο από μια επίσκεψη σας στην ιστοσελίδα μας για να ακούσετε τα αυστηρά επιλεγμένα ραδιοφωνικά shows και να πλοηγηθείτε στο πολύ πλούσιο οπτικοακουστικό περιεχόμενο. Θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να γίνετε συνοδοιπόροι της προσπάθειας μας στέλνοντας τα σχόλια και της παρατηρήσεις σας τα οποία πάντα διαβάζουμε με προσοχή ώστε να βελτιώνουμε την πλατφόρμα ψυχαγωγίας που σας προσφέρουμε. Είμαστε Εδώ επειδή εσείς είστε εδώ οι πιστοί μας ακροατές που έχετε κάτι κοινό με εμάς ότι αναπνέετε και ζείτε 24 ώρες ηλεκτρονική μουσική.

http://www.danceradioglobal.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου